JARENLANGE ERVARING

Ons kantoor bestaat al sinds 1993 en heeft jarenlange ervaring met het verlenen van juridische bijstand op verschillende rechtsgebieden, zoals huurrecht, bestuursrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht.

RECHTSGEBIEDEN

Binnen ons kantoor wordt voornamelijk een procespraktijk gevoerd, waarbij het voeren van gerechtelijke procedures bij onder andere de kantonrechter, de voorzieningenrechter, de rechtbank en het gerechtshof de boventoon voert. Uiteraard wordt er pas een procedure gevoerd na een gedegen juridische voorbereiding en analyse.

RECHTSGEBIEDENREGISTER

Enno Tj. van Dalen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijkStrafrecht
HuurrechtBedrijfsruimte en Woonruimte
Personen- en Familierecht Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Jeugdbeschermingsrecht en Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

HUURRECHT

Heeft u als (ver)huurder problemen met de (ver)huur van uw woon- of bedrijfsruimte, dan dragen wij graag bij aan een oplossing. U kunt daarbij denken aan huurachterstanden, huurprijsgeschillen, achterstallig onderhoud, niet betaalde waarborgsommen, bemiddelingskosten en overlastproblematiek.

INCASSO

Voor het incasseren van uw openstaande vordering(en) kunt u bij ons kantoor terecht. Dat geldt zowel voor particulieren, als voor ondernemers. Op een daadkrachtige manier proberen wij uw openstaande vordering(en) te incasseren.

BESTUURSRECHT

Wanneer u problemen heeft met uw uitkering van de gemeente, het UWV of de SVB dan kunt u bij ons terecht. U kunt daarbij denken aan stopzetting of wijziging van uw uitkering.

HEEFT U VRAGEN OF EEN JURIDISCH PROBLEEM?

Neem contact op